Policie hledá svědky dopravní nehody v Sedlišti

V pátek 7. července 2023 po 15. hodině došlo na silnici III/4731 v obci Sedliště na Frýdecko-Místecku k dopravní nehodě. Dosud nezjištěný řidič motorového vozidla Audi tmavé barvy jedoucí ve směru od Bruzovic na Sedliště přejel do protisměrného pruhu, kde levým zpětným zrcátkem narazil do levého zpětného zrcátka protijedoucího morového vozidla Volkswagen Golf modré barvy. Poškozené zrcátko při střetu vletělo do kabiny vozidla, čímž došlo ke zranění řidiče a spolujezdkyně. Řidič dosud nezjištěného vozidla Audi tmavé barvy po dopravní nehodě nezastavil a pokračoval dál v jízdě směrem na centrum obce Sedliště.

Policisté dopravního inspektorátu Frýdek-Místek zjišťují veškeré okolnosti nehody a obrací se na případné svědky, kteří místem projížděli a mohli by poskytnout informace vedoucí ke ztotožnění neznámého řidiče vozidla Audi tmavé barvy, popřípadě záznamy z palubních kamer, aby je kontaktovali na telefonním čísle 974 732 259 nebo 606 066 204, popřípadě na bezplatné telefonní lince 158.

"Současně bychom uvítali, kdyby se policistům přihlásil sám řidič uvedeného vozidla Audi tmavé barvy," dodala mluvčí policie Kateřina Kubzová.




Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.