Lázně Darkov v sobotu zavřou prameny

Lázně Darkov zvou všechny Karviňáky i návštěvníky z širokého okolí na den plný hudebních vystoupení, bohatého kulturního programu, dobrého jídla, pití a vzrušujících atrakcí. Tradiční společenská událost Zavírání pramenů proběhne v sobotu 16. září v parku u Rehabilitačního sanatoria v Karviné-Hranicích. Letošní ročník slibuje opět dobrou zábavu. Celodenní program je připraven pro celou rodinu.

Začátek je naplánován na 14:00 hodin. Ve 14:30 zahraje cimbálová muzika Veselky. V 15:30 proběhne slavnostní zahájení a proslov generální ředitelky Lázní Darkov Pavlíny Filipi. V 16:00 otěže převezme karvinská dechová kapela Malá černá hudba, v 17:30 vystoupí country kapela DROPS a v 19:30 celý program vyvrcholí koncertem oblíbené kapely Legendy se vrací, která hraje světové legendární rockové pecky.

Vstupné je zdarma. Na návštěvníky čeká občerstvení a bohatý doprovodný program včetně atrakcí pro děti. K ochutnání budou lahodné cukrovinky a jídlo z různých koutů světa, jak sladké, tak slané. Nebudou chybět čerstvé domácí burgery a hranolky, klasické české street foodové dobroty jako bramboráky, klobásy, domácí langoše nebo hot dogy, ale i palačinky, bubble waffle, rolovaná zmrzlina a kvalitní pouťové cukrovinky domácí výroby.

Návštěvníci mohou vyzkusit vzrušující atrakce, například hit z TikToku „Tarzan challenge, nebo jízdu na čtyřkolce. Součástí programu budou i ukázky sokolníka a dravých ptáků. Připraveny budou kolotoče, skákací hrad, trampolíny, děti se mohou svézt na koních. Těšit se můžou i na malování na obličej, světelné meče a hůlky nebo na speciální stezku pro děti.

Již tradiční společenskou akci pořádají Lázně Darkov jako symbolické ukončení hlavní lázeňské sezóny. Přijít se pobavit, zatančit si nebo ochutnat nejrůznější dobroty může každý i s celou rodinou.

„Přijďte si do Lázní Darkov užít den plný hudby, dobrého jídla, pití a příjemné atmosféry. Můžete se těšit na hudební vystoupení, ochutnávku nejrůznějších dobrot a samozřejmě pohodovou atmosféru,“ zve generální ředitelka Lázní Darkov Pavlína Filipi.

Slavnosti pramenů patří mezi každoroční lázeňské akce. Otvírání pramenů bývá vždy na jaře a představuje symbolické otevírání lázeňských pramenů po zimě a zahájení lázeňské sezóny, zavírání pramenů pak symbolicky hlavní lázeňskou sezónu uzavírá.





Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.