Frenštátské Technické služby pořídily novou travní sekačku

Město Frenštát pod Radhoštěm se rozhodlo modernizovat technické zázemí Technických služeb města a zakoupilo nový žací traktor, který se bude využívat k údržbě zeleně ve městě. Profesionální žací traktor Iseki SF 551Z převzalo vedení města se zaměstnanci Technických služeb na konci měsíce července.

„Pracovníci údržby zeleně řešili opakující se problémy s převodovkami stávajících travních sekaček. Z tohoto důvodu byla vedením města iniciována společná schůzka, na které jsme došli k závěru, že je nezbytné v co nejkratším možném termínu pořídit novou sekačku. Oslovili jsme firmy, které se prodejem výkonných profesionálních sekaček zabývají a jako nejvhodnější pro naše potřeby byla vybrána sekačka ISEKI v nejvyšší řadě 5,“ uvedla Martina Bartošová, pracovnice Technických služeb města.

Konkrétně se jedná se o profesionální žací traktor Iseki SF 551. Sekačku dodala firma EUROGREEN CZ s.r.o. „Výhodou je, že servisní místo sekaček ISEKI i sklad náhradních dílů jsou přímo ve Frenštátě pod Radhoštěm. Celková cena sekačky včetně DPH je 1 653 163 korun,“ doplnila Martina Bartošová. Součástí dodání sekačky bylo i zaškolení pracovníků technických služeb jakožto obsluhy. Na začátku srpna 2023 proběhne první seč novým strojem.




Názory k článku

Redakce Rej.cz není odpovědná za obsah diskuze. Každý přispěvatel nese právní odpovědnost za své zveřejněné názory.